Der var Inga og Katinka

Gasolin var det ikke – men derimod Peter og de andre Kopier, der lokkede med min ungdoms toner nede ved havnen. Det gjorde dog ikke det fjerneste, at det var kopier for den rå Gasolin garagerock gik rent ind og det var svært ikke at rocke med.

Billet havde vi ingen af, så vi nød aftenen og musikken på den forkerte side af hegnet. Den rødhårede tiltrak sig stor opmærksomhed. Den kom også hendes matte til gode og før jeg fik set mig om, var der hyggeligt selskab, snak og håndbajere på bænken.

8 Comments

 • Pia

  Når nu originalen har lukket ned for mange år siden, så er kopien slet ik så ringe endda, dét var jeg også strøget til hvis det havde været i mit nærmiljø de havde underholdt:)

 • Helle K.

  Hvor lyder det hyggeligt – og så i godt selskab 🙂 Det er jo også min ungdoms musik. Jeg er lige for tiden i gang med at genlytte Gasolin, det nyder jeg meget.

  • Mette

   Jeg vidste ikke, der var musik på havnen og jeg lod mig faktisk snyde… jeg troede det var Kim Larsen, der sang indtil jeg kom tæt på og kunne se scenen… så det er nogle ret gode kopier 🙂

 • Lisbeth K

  Jamen det var da heller ikke så dårligt at skyde ferien igang på den måde. Dejlig ferie til dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *