Årets fotografiske udfordring

12 timer –  12 emner – 12 billeder eller 24 timer –  24 emner – 24 billeder

Fotomaraton 2011 løber af stablen sidste weekend i august og må så absolut være årets ultimative fotografiske udfordring. Og alle kan deltage. Også glade amatører som undertegnede.

Jeg overvejer kraftigt at deltage i en halv maraton – altså den øverste model 12 timer –  12 emner – 12 billeder –  selvom jeg ikke har den store erfaring i “by fotografering”, som der her er tale om. Årets overordnede tema er nemlig “Vores by – i bevægelse”, mens selve emnerne er hemmelige frem til selve starten.

Sidste år var de 12 første emner:

1. Dit deltagernummer
2. En hemmelighed
3. Snydt
4. Frygt
5. Vild
6. Klasse
7. Fange
8. Befri
9. Ven
10. Fjende
11. Byens liv
12. Genganger

Man får 4 emner udleveret hver 4. time på en kontrolpost og skal så ved hjælp af blot ét uredigeret billede fortolke hvert af disse emner. Tilsidst skal man altså aflevere 12 billeder taget i rigtig rækkefølge (EXIF data kontrolleres). Man bliver således ikke blot udfordret på sin fotografiske kunnen, men i høj grad også på de kreative evner.

Jeg skal lige have allieret mig med Poden (eller et andet fotogent menneske) som kan fungere både som assistent og som model. Og så ryger min tilmelding afsted.

(selvom det kolliderer med firmaets sommerfest, hvor ham den søde nede fra 1. også kommer… ællebælle… man kan ikke det hele)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *