Mini

Jeg kan bedst li’ dem med pebermynte fyld – men i den her størrelse er sådan en frø/tudse faktisk ret sød.

12 Comments

 • Sweetymum

  Jeg værner om min haves Hr. Tudse…. har haft fornøjelse af den samme vortede tudse gennem mange år….har læst at tudsen kan blive op til 50 år og at vi mennesker skal værne om dem, da de er et godt værn mod havens snegle…..

  Som vi bedstefar altid sagde om de knapså kønne skabninger “det er ikk sikkert han er køn…..men han er dælme rar” ognår Hr. Tudse dukker op på græsplænen og kigger sig omkring, lyser hans øjne af nysgerrighed og genkendelse…. jo han er rar min Hr. Tudse

 • Trine med hundene

  Den Er sød :0 Jeg har en forkærlighed for frøer og tudser. Når keg finder dem i haven bære jeg dem forsigtigt ned til søen som ligger i enden af have. For et stykke tid siden sad Min svigermor, Villum og jeg ude på græsset. Der var noget der bevægede sig i Villums trøje som lå ved siden af os på plænen. Ud stak en stor tudse sit hoved og jeg udbrød “Nårrrh” og samlede den op og viste Villum den. Idylen blev ødelagt af en svigermor der hylende sprang op og syntes det var noget af det ulækreste at jeg sådan havde taget den op. Jeg blev lidt provokeret og valgte at blive siddende lidt længere med den inden jeg bar den ned i søen. Villum syntes iøvrigt også den var spændende. Uforståelige kvindemenneske ;0

  • Mette

   Min begejstring for de store kan også ligge på et lille sted… ikke at jeg løber skrigende bort men jeg har bare ikke lyst til at røre ved dem.

   Det vrimler med de små heroppe lige pt og af uvist hvilken grund er det som om de har kurs væk fra søen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *