Slut prut finale

Poden sluttede i dag folkeskolelivet af med en overraskende (ikke mindst for hende selv) god karakter i mundtlig engelsk.

Jeg er lidt spændt på, at se eksamensbeviset på torsdag til dimissionen. Det ser ud nemlig ud til, at hun har løftet alle sine karakterer og det er noget af en præstation taget i betragtning, hvor træt hun har været af skolen. Ikke fordi… hun har været utrolig glad for, at hun valgte at tage 10. klasse med. Det har været et godt år på alle måder og ikke bare har hun løftet sine karakterer, hun er også vokset som menneske. Meget.

Selvom skolen er definitivt slut, er der ikke meget tid til sommerferie. Der skal tjenes penge… og gerne mange penge. De unge mennesker har mange og lange vagter de næste 1½ måned. Poden skal arbejde 30 timer om uge det meste af juli. Og hun ta’r det med et smil.

Hun ser forresten da også ganske sød ud der bag disken i Kvicklys fastfood/bager 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *