Endomondo.com

Jeg har været på skovtur med mobilen i lommen og Endomondo tændt… hvor smart er det ikke lige.

Den tracker tid, distance, kalorieforbrug, hastighed… den tegner rute, laver grafer og fører statistik. Og til sidst, når man er vel hjemme og trykker “stop” uploader den hele pivtøjet til endomondo.com.

Jeg havde kamera og selvfølgelig den rødhårede med, så gennemsnitshastigheden skal man ikke lægge for meget i. Vi tog os nemlig tid til at fotografere og holde adskillige tissepauser (man er vel i løbetid).

Jeg har godt nok ikke forbrændt nogle burgere endnu, men måske kan jeg tillade mig en lille is i aften. Lille sagde jeg (-:

Da vi nåede de 5-6 kilometer lød den rødhårede omtrent som om hun var døden nær. Og da vi kom forbi en plet græs med en smule skygge smed hun sig ned og så kunne jeg lokke alt jeg ville… hun var ikke til at rokke.

 

 

6 Comments

 • Monica

  kender udemærket det med en komplet over and done with hund… mastiffer er bestemt ikke sådanne nogle duracell nogle der kan blive ved og ved… vores store farlige monster han kan også blive veldig forskrækket og nægte at gå videre hvis vi kommer ud for noget uventet og i hans øjne skummelt.. som f.eks den anden dag hvor vi kom ud for en bil med stort reklamefoto af et smukt kvindeansigt på hele siden… STOP sagde det, der gik laaang tid inden han overhovedet ville kigge op, og til sidst gik vi en laaang bue udenom… uuu.. 🙂

  • Mette

   Hehe, stor farlig hanhund 😉

   Arabella er ikke bange for noget som helst. F.eks går hun til angreb på de der græskarhoveder folk stiller udenfor og et par af dem, har også måttet lade “livet” når hun i et ubevogtet øjeblik har kastet sig over et.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *