Op ad bakke

Jeg har feber på fjerde døgn og er ved at være pænt træt af inaktiviteten, der følger med. Træt af appetitløsheden. Træt af at være træt.

Energien rækker ikke til meget andet end at ligge på sofaen og se fjernsynets mere eller mindre interessante udbud af programmer. Og det bliver man sq også træt af.

I dag bliver min far 87, men jeg tænker, at det er bedst, at jeg holder mig væk. Der er ingen grund til at møde op og smitte nogen… i deres alder er en influenza (hvis det er det jeg fejler) ikke at spøge med. Han må nøjes med et tillykke pr. telefon og et besøg, når jeg igen er rask.

Og skal vi så ikke aftale, at det er sidste dag med feber? Tak.

4 Comments

 • Helle

  Hvis du “kun” har feber, kan det så være en reaktion på den hårde behandling hos din fys.? Jeg synes, at influenza er så meget mere end feber – og de gange (få), jeg har haft influenza, har det været en alvorlig ting, hvor jeg ikke kunne stå på benene, men var helt væk i feberdøs. Bare en tanke.
  God bedring uanset hvad du fejler.

  • Mette

   Tak Helle 🙂

   Det sidder på lungerne, ører og hals, så det er ikke bare feber. Influenza indebærer normalt også ondt i hver muskel i kroppen, så det tror jeg ikke det er.

 • Mette L

  Der er så mange, der ligger med feber i mange dage, lige for tiden, over hele landet. Min mor passede min søsters børn i går, ikke fordi de var syge (igen), men fordi dagplejemoren havde lagt sig. Jeg orker næsten ikke at tænke på, at jeg ka’ blive ramt… God bedring og tillykke med ham den gamle. Hold dig endelig langt væk fra din far. Han har bestemt ikke godt af at blive ramt.

  • Mette

   Jeg tror du har ret i at der er mange – jeg deltog i hvert fald i en lille undersøgelse/statistik over patienter med infektion i de øvre luftveje.

   Det er længe siden, at jeg har været syg så længe med feber. Normalt går det over i løbet af den dag eller to, men nu er det fem dage. Det er sejlivet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *