4 Comments

 • Lisbeth K

  Whau Mette. Seje flotte regnvejrsbilleder. Jeg har spurgt før ( om hvordan du beskytter linsen i blæsevejr ved vesterhavet) og må nu spørge igen??? Kan du styre både paraply og stor linse (70-300) eller hvordan får du de fantastiske billeder? Jeg er dybt misundelig, på den gode måde 🙂 for jeg får netop aldrig de billeder fordi jeg er bekymret for mit udstyr….! Hvad og hvordan gør du? Og bliv endelig ved!

  • Mette

   Hehe – der var heller ikke nemt at styre hund, paraply OG kamera – men det lykkedes 🙂

   Jeg skyder bare… mange billeder af samme motiv og kasserer efterfølgende 2/3 af dem. Skal jeg fotografere en blomst, en snegl eller en hund ligger jeg og roder nede på jorden… i øjenhøjde med det jeg vil fotografere eller prøver nye, sjove og ofte mislykkede vinkler. Går vildt tæt på og blæser på regler om komposition – nogen gange med godt resultat… andre knap så heldige. Og endelig kan et måske halvdårligt billede gøres utroligt spændende i Lightroom/PhotoShop 🙂

   Jeg beskytter ikke mit kamera mod noget som helst andet end sandstorm og stærk regn – jeg har nok lidt den holdning, at det er til for at bruges. Huset på 7D er af magnesiumlegering og derfor pænt beskyttet imod vind og vejr.

   Men når det er sagt, fandt jeg faktisk en regn-/støvfrakke til kameraet på ebay (søg på “rain cover camera”) som jeg overvejdede at investere i 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.