På en sommerdag…

Også søndagen blev tilbragt i godt selskab. Middagen blev tilberedt på grillen og der var dækket op på terrassen, men aldrig så snart var vi klar til at sætte os til bords, før regnen stod ned i lårfede stænger og vi måtte gribe hver vores og haste indendørs.

Det er ikke første gang… sidst vi havde planlagt udendørs spisning skete nøjagtig det samme og Poden mente, at det måske var sådan en slags forbandelse, der var kastet over os. Jeg er nu sikker på, at det nok skal lykkes os at nyde en aften i haven uden risiko for at blive våde. Inden sommeren er ovre.

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/sunday.mp3″ colors=”#d2034b”]

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *