Mit hood

Jeg ved egentlig ikke hvorfor og hvor det kommer fra, men jeg er skrækkelig rastløs og tager mig selv i oftere og oftere at overveje at hive teltpælene op og finde et andet sted at bo. Jeg har kigget på rækkehus i Øster Sundby, lejlighed i Aalborg midtby og hus (til leje) langt ude på landet… jeg har sågar overvejet, om jeg skulle flytte helt væk fra landsdelen… så det er ikke sådan fordi, der står noget bestemt bolig ønske på programmet.

Og det er heller ikke fordi jeg bor et træls sted… jeg befinder mig i det røde hus herunder, og som I kan se har jeg både mark og skov lige i baghaven. Jeg har gode naboer og kvateret er stille og fredeligt. Jeg har ikke noget at klage over.

Men jeg er stadig rastløs!

8 Comments

 • Deborah

  Den der rodløshed eller hvad vi skal kalde det, var også årsagen til, at jeg i sin tid flyttede til Lolland-Falster. Eller ihvertfald et ønske om, at bo på landet. Det var en drøm i flere år, inden det blev til noget, men levede ikke op til mine drømme. Det var der mange årsager til. Dels er venner, familie og “alt det man kender” meget vigtigere end man lige skulle tro. Jeg elsker at være på landet, og nyder det stadig, og kan også sagtens få det der “sug” i maven, når jeg ser det lille hus midt på en mark. Men nu kender jeg virkeligheden og har det super, hvor jeg er. Men besøge det. Det vil jeg rigtig gerne. Og hold da op, hvor ser der dejligt ud, hvor du bor, det må jeg så sige. Det ville helt sikkert kunne give mig “unoder” 😉

  Når alt ovenstående er sagt, skal man følge sit hjerte/kald så vidt man kan, synes jeg. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt min afstikker, men det ér her, jeg hører hjemme og jeg er rigtig glad for at være tilbage. Overvejer du at komme herover igen evt.? Du er jo herfra til en start. Uanset, så håber jeg, du finder ud af, hvad du gerne vil, og at du bliver glad, der hvor du havner.

  • Mette

   Jeg er ikke sikker på, at jeg kunne finde på at flytte til Kbh… jo måske, hvis Nanna havnede derovre i sit voksne liv.

   Jeg synes København er en vidunderlig by at besøge, men når jeg har været der et par dage vil jeg altså gerne hjem, hvor der er fred og ro, knap så mange mennekser og kanp så mange biler.

 • Katrine

  Jeg kan sagtens forstå din rodløshed. Har selv et nomade-gen der siger spar 2!! Men jeg tænker bare, at hvis man har udlængsel det sted man bor, så bor man måske ikke det helt rigtige sted alligevel…. Alle steder kan være skønne, men få steder kan føles helt rigtige ind i sjælen.

  • Mette

   Da vi flyttede herop lovede jeg mig selv, at blive boende mens Nanna gik i skole… det her jeg holdt og nu er så på tide at komme videre, tror jeg 🙂

  • Mette

   Nu er det jo ikke sikkert det bliver SÅ langt væk – jeg har jo stadig et job, der skal passes… med mindre selvfølgelig, at der bliver åbnet mulighed for at også det kan flyttes 🙂

   Vi får se og om ikke andet er det ikke noget nært forestående, jeg har jo stadig et barn der skal tages hensyn til.

 • Jens Larsen

  Kan det mon have noget at gøre med, at din sidste binding er ved at rive sig fri fra mor, og du derfor mentalt er ved at indstille dig på et andet liv, hvor det kun er det din egen velfærd du skal have øje for…

  Go tur – og husk det du søger, finder dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *