TimeLapse

En time-lapse-sekvens er et tidsforkortet film sammensat af digitale billeder, der f.eks. er taget med en frekvens på 1 time, 1 min eller noget helt tredje. Mit nye kamera skulle selvfølgelig også udsættes for fænomenet. Det blev linet op på stativ foran fatboyen, tilsluttet computeren og sat i gang da jeg kørte på job… jeg håbede så at kunne fange den rødhårede i et utal af interessante sovestillinger i Marimekkoen.

MEN

Sikke en fiasko. Da jeg kom hjem og lukkede folderen op med de 590 billeder var der ikke ét eneste, hvor den rødhårede faktisk var på… i stedet lå der 590 billeder fuldstændig magen til nedenstående… lyset skifter bevares… men det var ikke ligesom den effekt jeg var ude efter 😉

Jeg prøver igen i morgen. Det skal nok lykkes mig at fange hende.
(dumme køter som siden jeg er kommet hjem, har ligget og gasset sig i de røde blomster)

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *