Kære one.com

Jeg synes, det er stærkt kritisabelt, at I kan lukke min side for overtrædelse af forretningsbestemmelserne – og så bagefter ikke er i stand til at gøre mig klart hvilken overtrædelse det er jeg har gjort mig skyldig i.

2 Comments

 • Liselotte

  Akkurat samme oplevelse har jeg jo haft med dem. Jeg var vedholdende, men opgav til sidst at få et svar, som ikke henhørte til kategorien latterligt konstrueret svar tilføjet ligegyldige og irrelevante fagtermer, som ingen mening gav, men sikkert havde til formål at lukke munden på mig, kunden. Øv, at det ikke er blevet bedre…

  • Mette

   Her er deres svar:
   Hej Mette,
   Mange tak for din tilbagemelding.
   Vi har skam nævnt hvilken overtrædelse der er tale om (somom!!!) – således du ønsker flere informationer, må du meget gerne vende tilbage. Vi kan dog ikke se hvilket specifikt script der er tale om, men eftersom det
   modtager spam er det selvsagt at det er et der modtager kommentare eller lignende.
   Med venlig hilsen / Best Regards
   SUPPORTEN

   Det blev jeg ikke en skid klogere af… så nej de er ikke blevet en skid bedre.

   Vidste jeg hvordan, så flyttede jeg i morgen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.