Hmmm

Synes du, det er et underligt billede..? Så tænk lige på mig, der skal se på det fra 7-15 hver eneste dag 😉

Jeg havde mit nye kamera med på job i dag og i de ledige stunder blev brugsanvisningen studeret og de forskellige funktioner afprøvet. Det varer nok en dag eller to før jeg føler mig hjemme i de forskellige menuer og indstillinger, men jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at det bliver blandt mine kæreste ejer…

– efter Poden, Pelsdyret og Poloen 🙂

5 Comments

  • Mette

   Jo en anelse langhåret – det er i hvert fald 4 mm i øjeblikket 🙂

   Det er et lækkert kamera… alene lyden er lækker.

 • Katrine

  Fortalte Per at du havde investeret i nyt “lir”. Han byder på det gamle, hvis du vil af med det 😉 Han er også en ivrig fotograf, har taget nogle fantastiske billeder en meget tidlig morgen i Hammer Bakker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.