Gråt i gråt

Jeg kan godt have lidt svært ved at tro på, at jeg for en måned siden lå i det bare ingenting ude i haven og slikkede solskin. Vi nærmer os juni og jeg tror ikke, at temperaturen de sidste dage har sneget sig over 15 grader – og kombineret med blæst og regn er det da lige til at blive depri over..!

Limfjordsbroen er unægtelig et andet syn i dag uden de farvestrålende karnevalsdeltagere.

Poden overlevede den lange arbejdsdag trods tømmermænd og stort var smilet, da hun blev afhentet i en Polo, hvor radioen igen er funktionsdygtig. Min mekanikernabo konstaterede at højttaleren foran i førersiden var brændt af… i bogstavligste forstand, hvilket stemmer meget godt overens med, at der på et tidspunkt lugtede brændt. Den har så siddet og korssluttet hele skidtet og så snart den blev fjernet, var der igen sang og guitarspil. Han har nappet den gamle med og indkøber så nye der passer.

2 Comments

 • Lisbeth K

  Det hjalp på vejret med dit lille opstød – sikke da en dejlig sol som er tilbage på himlen idag. Håber poden er ovenpå weekendens strabadser idag.

  • Mette

   Og lunt er der oven i købet.

   Hun overlevede og synes det var det fedeste karneval ever – trods regn og kulde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *