Ved verdens ende

Himlen ligner umiskendeligt en regnvejrssøndag med lejlighedvise solglimt. Det er godt for min græsplæne… mindre godt for naboen, som skal holde konfirmation i dag.

I går skinnede solen på toppen og udsigten var smuk… Poloen holder langt dernede – i ensom majestæt – hvilket meget symbolsk illustrerer det antal mennesker vi mødte denne eftermiddag. Vi befandt os midt i et vildtreservat, men det vildeste vi så, var en flok måger, der kæmpede om en smule fiskeaffald. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet… men ordet vildtreservat smager lidt  af… ja, jeg ved det knap nok, men i hvert fald noget andet og mere end måger!

Søndag bliver doven, jeg ved det og det ærger mig. Jeg kunne ha’ tænkt mig at køre til Frederikshavn, for at opleve Stützpunkt Nord – men på den anden side, så er der heller ikke meget sjov ved at være ude i regnvejr…

– bob bob..!

2 Comments

 • Koh-I-Noor

  Bragendes godt foto med Poloen og den skæve vej der!

  Jeg synes også, der burde være mere vildt end måger i et vildtreservat. Måske dyrene gemte sig for jer.

  God søndag i tørvejr. Med den torden der nu brager over vore hoveder, er det nok bedst at være inde alligevel.

  • Mette

   Kan man mon ikke klage til Skov- og naturstyrelsen… det mindste de kunne gør var dog at udsætte nogle bævere og elge så der var noget at se på 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *