ITIL V3 certificeret

Jeg er ved at revne af stolthed over, at jeg bestod dagens eksamen og nu er ITIL V3 certificeret og dermed også har opfyldt en del af min målaftale.

Som I nok har forstået, af de to forgående indlæg, har det været både tungt og langhåret – og inden jeg satte mig ved klar ved eksamensbordet, havde jeg ikke turdet håbe på, at jeg ville bestå. Men dæleme jo – og oven i købet med et ret pænt resultat.

Vi havde en time til at besvare 40 spørgsmål. Allerede efter 14 minutter forlod første kursist eksamenslokalet. For pokker det er ødelæggende for moralen, at nogen er så overlegne. På det tidspunkt var jeg knap nået gennem de første 10 spørgsmål og jeg brugte 55 minutter før jeg turde melde mig færdig. Samme person brugte det meste af tiden i undervisningen med næsen i sin mobil og jeg undrer mig over hvad h*n overhovedet deltog for – h*n må øjensynlig have noget mere erfaring med ITIL end jeg med mit ½ år i teknisk afdeling.

Nå, men det kunne nu ikke ødelægge glæden over min egen succes og jeg havde meget svært ved at få armene ned efterfølgende 🙂

Og så har jeg fået HTC Wildfire S.

Verdens bedste Jan havde pakket ud og ladet op, så den var lige klar til at tage i brug. Eller lige og lige… det er omtrent lige så svært som ITIL, at styre fingrene på sådan en touch skærm, når man aldrig har prøvet det før. Men gad vide om jeg ikke også kan lære det?

Det tror jeg på!

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *