Fra hovedstaden

Kan du have et godt kursus“, lød det fra plads 30B på flight DY3081 fra Aalborg til København.

Det viste sig at være Stine , som følger med herinde og som havde genkendt mig og vidste hvad mit formål med at sidde i den flyver var 🙂

Hyggeligt at hilse på dig Stine – og igen 1000 tak for badgen 🙂

Jeg skal hilse og sige, at ITIL ikke er for børn. Mein Gott, det er langhåret. Og det samme er nogle af kursisterne – altså i  overført betyding. Spørgsmålsregnen ville ingen ende tage – i mine ører foregik dialogen på russisk –  og vi landede først i indre by kl. 18. Mine medkursister har planer om at bruge hele aftenen på læsning, men jeg tror altså nok, at jeg “nøjes” med at lave de lektier, vi har fået for eller bliver min harddisk vist overfyldt før tid!

Men for lige at have et bevis på, ikke mindste overfor mig selv, at jeg faktisk befinder mig i hovedstaden smuttede jeg lige omkring og hilste på Frederik og Mary. De var hjemme. Det samme var Margrethe 🙂

6 Comments

  • Rasmus

    En lille sjov notits.. Den blå kvast på garderens sabel betyder han er fra tredje vagthold. Og altså i den mindste (korteste) tredjedel af dem der er vagtgående. Hvid er andet vagthold, og rød er første.

  • Stine

    Jeg sad det meste af vejen og tog mod til mig 😉 Og det var da så lidt med den badge – vi må jo sprede det gode budskab 🙂 Håber du får et rigtig godt kursus selvom det er langhåret!
    Selv havde jeg en dejlig inspirerende temadag på Islands Brygge sammen med søde studiekammerater og kolleger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *