En to tre krone…

I snart 11 år har Osama bin Laden været klodens mest eftersøgte mand. Da Poden var mindre og hørte om ham og om hvor længe han havde holdt sig skjult, var hun tydeligt imponeret af, hvor god han var til at lege gemmeleg 🙂

Nu er gemmelegen så endelig slut. Tidligt i morges, mens jeg stod under bruseren hørte jeg nyheden om hans død i radioen. Jeg vil ikke tage stilling til om man bør feste i den anledning… om der overhovedet er noget at fejre… det er trods alt ikke al-Qaeda, man har udslettet… kun én enkelt mand! Desuden kan jeg være alvorligt bange for, at der står en lige så vanvittig turbanklædt ekstremist klar i kulissen.

Fanatisme/ekstremisme – politisk og religiøst – er nok noget af det jeg frygter mest – ikke for min egen skyld men for verdens.

4 Comments

 • anette

  En af mine venner på Facebook, har brugt dette citat af Martin Luther King, Jr. til at kommentere på det der er sket:

  “I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that”.

 • Pia

  Jeg tror du har ret Mette, en ny vanvittig står klar i kulissen, desværre, for sådanne mennesker er seriøst til fare for os alle:o(

  • Mette

   Og hvad skal verden gøre ved det… andet end forsøge at nå de uoplyste mennesker der lader sig hjernevaske af disse religiøse fanatikere… inden de lader sig hjernevaske…. men kan man det?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *