Slet og ret kikset

Hvis jeg ikke havde været travlt optaget på mit job i fredags, havde jeg nok sat mig en stund foran fjernsynet og studeret de flotte kjoler ved brylluppet i det engelske kongehus. Jeg snuppede i stedet en rundtur i webavisernes gallerier sammen med søndagsmorgenkaffen og jeg kan se, at jeg absolut intet er gået glip af. Der er pokkerme mig ikke ret meget stil og elegance over kvinderne i det engelske.

Arjmen se da lige de to herunder… hvad sker der da lige for de hatte og kjoler… ja og pandaøjnene ikke at forglemme! Det er et par helt unge piger/prinsesser (23, 21 og døtre af Prins Andrew) og så ligner de sådan et par uddøde dinosaurer!

Der burde ganske enkelt være en lov, der forbød så uklædelige outfits!

Heldigvis fandt jeg ved samme rundtur i cyberspace nedenstående, som viser at englænderene ikke er helt så kedelige og konservative som bryllupsbillederne indikerer (-:

10 Comments

 • Deborah

  Jeg skal gerne medgive, at viste outfits, bestemt er LANGT fra, at være noget, der er smart og elegant. Men hvis du husker tilbage, så har tøserne det ikke fra fremmede. Mængden af kiksede outfits deres mor Sarah Fergusson fremviste, kan jeg slet ikke tælle. Men derudover, så jeg nu mange RIGTIG flotte både kjoler og hatte. Jeg vil nu snarere sige, at vi herhjemme mangler både pli og stil, når folk dukker op i cowboybukser til bryllup og lignende. Så vil jeg næsten (jeg sagde næsten) hellere se disse. Og så skulle vi tage og indføre skikken med hat herhjemme. Det er nemlig superfestligt.

  • Mette

   Nu så jeg ikke brylluppet. men har kun kigget billederne på netaviserne så jeg kan ikke kunne udtale mig om resten af deltagerne – men det smule jeg har set, har ikke imponeret mig… heller ikke bruden desværre!

   Men det er jo bare min smag 🙂

  • Mette

   Hehe – du har ret… men for pokker jeg synes det er synd. De er ikke så forfærdelig heldige i forvejen og tøjet hjælper ved Gud da ikke på indtrykket 🙂

 • AnjaO

  Enig, de to er simpelthen så kiksede at se på. Ved ikke hvem der er værst, hende i teaterkostumet eller hende der har lagt make-up i søvne og pyntet sig med en hat der hører hjemme i teletubbieland :/
  Synes i øvrigt ikke det var mange kjoler man sådan rigtig fik at se, det er de bedre til herhjemme synes jeg.

 • anette

  Ja, man skulle tro at prinsesserne har haft en indbyrdes konkurrence om hvem der kunne tage den grimmeste kjole på 😉

  Sjov video, englænderen har faktisk humor 😉

  • Mette

   Jeg ved ikke hvad de har haft gang i, men jeg nægter altså at tro de selv har haft noget indflydelse…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *