Lille og lækker

Jeg har overvejet smartphone længe. Alt for længe. For hvad skulle jeg købe… iPhone er alt alt for dyr for min tegnebog og  – bilder jeg mig derfor ind – både for stor og klodset.

For en månedstid siden købte jeg HTC Wildfire til Poden i fødselsdagsgave… det gav mig, omend ganske kortvarigt, fornøjelsen af at lege lidt med den inden den skulle pakkes ind og foræres væk. Og jeg synes om det korte møde… den er prisvenlig og har en rigtig handy størrelse, så nu har jeg kastet mig ud i købet.

Den er magen til Podens blot med et S bagefter. Mobilnørderne ved ganske sikkert, hvad S’et indebærer – her er hvad jeg har kunnet Google mig til:

Den har ligesom forgængeren en skærm på 3,2 tommer, men opløsningen er blevet hævet til 320 x 480 pixel. Processorhastigheden er hoppet til 600 megahertz, og styresystemet er også blevet opgraderet til det nye Android 2.4, men har naturligvis stadig HTC’s roste brugerflade Sense lagt ind over.  Kameraet er på 5 megapixel, og der er både turbo-3G, WiFi og GPS indbygget i modellen.

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *