Langfredag

Klokken var ikke ret mange da den rødhårede begyndte at røre på sig nedenunder. Hun kan være meget insisterende, hvis der er noget hun skal, så jeg kunne akkurat lige så godt så op og lufte hende i stedet for at forsøge ignorere hendes rumsteren.

Nu er jeg så frisk og klar til at gå i krig med langfredagen og så ligger hun bare der og flader ud… men hun kan tro om… nu er det min tur til at rumstere og insistere. Vi skal på langfart i det skønne vejr. Og det er nu. Formiddagslur eller ej!

God langfredag.

 

4 Comments

 • Pia

  Hahaha, damen formår da at gøre sig det behageligt, men siger man ikke noget med “som ejer, så hund” ???

  Go på ske deroppe

  • Mette

   Det gør man vist og hvis man har valgt den rigtige hund er der sikkert noget om det for så burde temperamenterne gerne passe sammen.

   🙂 og selv god påske

 • Monica

  fantastisk billede…. Bundy har også fået en fatboy – dog en mere mandig sort udgave :)…. – og vi var glade da han efter ca 2 uger indvilligede i at rent faktisk bruge den…. og nu indtager han ofte lignende positurer…

  • Mette

   Hehe – jeg kender en familie som har haft samme problem… lige indtil han blev passet her… så var fatboyen pludselig interessant. Måske fordi der var konkurrence eller var det mon fordi vores er med flotte blomster 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *