Dagen før…

Ingen tvivl om hvem der stjal billedet til dagens royale barnedåb. 3 årige Isabella synes simpelthen selv hun var så fin i sin lyserøde kjole og fuldstændig uimponeret af gæster og kameraer fik den ikke for lidt med dans, hop og vink… sød unge!

Vincent og Josephine… nok ikke lige et par navne jeg havde valgt men det kunne også ha’ været meget værre.

Med barnedåben kørende i baggrunden har jeg været ganske flittig på denne første af mine fridage…

Jeg har bagt marengsbunde til nougatlagkagen, som skal på fødselsdagsbordet i morgen. Med succes. Og herfra kan det vel ikke gå galt. Jeg mangler blot, at lægge den sammen med nougatcremen og så pynte… det kan selv jeg vel ikke ødelægge! Eller noget.

Poden bager chokolademuffins, som skal med i skole. Jeg har strøget duge, der er gjort rent, fejet udenfor, der er fyldt sprøde tulipaner i vaser, flaget er fundet frem, gaverne ligger klar og vi er i det hele taget klar til at fylde huset med gæster i morgen, hvor Poden bli’r sytten!

4 Comments

  • Anita

    Og herfra siger vi HIP HIP HURRAAA og hjertelig tillykke til- og med den smukke unge kvinde (som garanteret stadig er en lille pige, set med sin mors øjne). Vi håber, I må få en rigtig hyggelig dag 🙂

    • Mette

      Tusind tak til jer dernede 🙂 Og du har ret, det er ikke helt nemt at forstå at hun snart er helt voksen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *