Seddel med hjem

Poloen har længe lydt sådan lidt hul-i-lydpotten-agtigt, og på vejen hjem lagde jeg vejen omkring KvikCentret i Nørresundby… “Hej Mette”… lød det da jeg trådte ind. Jeg ved ikke helt, om jeg skal være beæret eller bekymret over tilsynelandende at være så kendt et ansigt derovre..!

Nåmen Poloen blev hevet op i liften og der var ganske rigtigt hul og et hul, som det ikke kunne svare sig at reparere på. Der blev bestilt en ny del og aftalt tid til udskiftningen. For ikke at glemme det bad jeg ham lige notere datoen på en lap papir… og her er hvad jeg fik stukket i hånden

Så er der ikke noget at være i tvivl om – og så kan jeg jo gå hjem og aflevere den til mine forældre!

De er ret kvikke i det KvikCenter 😉

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *