Knud er på vej

DMI har udsendt stormvarsel over Nordjylland. Det er set før og endt som en storm i et glas vand. Alligevel forbereder jeg mig. Sætter krukker i læ og fjerner de ting, der kan risikere tage en flyve tur.

I morgen står den på hjemmearbejde afbrudt af et indflytningsmøde på plejehjemmet om formiddagen, som jeg gerne vil deltage i.

Efter arbejde har Bob en tid ved Dr. Dyr. Vi kan ikke rigtig få bugt med den halvsløje mave han har døjet med et stykke tid. Ikke konstant bare sådan lidt op og ned. I går spiste han overhovedet ikke og til morgen heller ikke.

I eftermiddag var der så bedring og han har også spist sin aftensmad med stor appetit.

Nu ser vi hvad Dr. Dyr siger.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *