Uorden og fotograf in spe

Jeg overvejer om ikke Poden skal overtage mit EOS 20D… når jeg altså (engang) får nyt… hendes evner fejler i hvert fald ikke noget!

Og ikke bare er hun ret ferm med et kamera i hånden… hun er også ret god for selvtilliden… hun mente nemlig, at hendes aldrende model godt kunne være med i en “The North Face” reklame… trods rynker og uorden i håret 🙂

Det med uorden i håret fik jeg nu rådet bod på til morgen. Jeg havde en tid kl. 8 hos Frisør Hanne på Boulevarden. Tidligt på en lørdag, men til gengæld uden de fjerneste parkeringsproblemer.

Parkeringsproblemer havde derimod de billister, der parkerede på torvet i Ågade, hvor der onsdag og lørdag er torvedag og derfor parkering forbudt. Da jeg kørte forbi lidt i 8 var politiet i gang med at kontakte ejerne, udstede bøder og slæbe biler væk. Det gav reminiscenser til min tid som beboer i lejligheden over Café Rantzau i netop Ågade… min første lejlighed. Jeg er mere end én gang blevet banket op tidligt om morgen af politiet og blevet bedt om at fjerne min 2CV. Altid med et smil og aldrig efterfulgt af en bøde… men dengang var jeg også ung og smuk… og uden uorden i håret! 😉

4 Comments

  • Koh-I-Noor

    Jeg har VIRKELIG følt mig fristet til at tegne dit smukke ansigt med blyant, efter jeg offentliggjorde en blyantstegning, jeg lavede efter 25-30 uden at tegne og fik ros for mit talent. HELDIGVIS er du i farver nu, så jeg ikke behøver føle mig forpligtet mere. Men SMUK… Ja, for pokker hvor er du dog! Det er da helt uforskammet!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *