Så kom vi så langt…

I modsætning til vores første møde med Plastik Kirurgisk afdeling for knap 2 år siden, var formiddagens besøg en overvejende positiv oplevelse. Søde interesserede læger som talte med os i stedet for til os og som tog sig god tid til at svare på spørgsmål og fortælle om de forskellige muligheder, de kunne tilbyde.

At operationen bliver en anden end Poden have håbet på, er så eneste streg i regningen. Men der var gode og tungtvejende argumenter for den løsning lægerne anbefalede og jeg tror, at hun i længden bliver glad for det (uden jeg ønsker at komme nærmere ind på hvad hendes “defekt” består i). Nu er der så blot ventetid tilbage. De ville, så vidt det var muligt, tage hensyn til vores ønske om, at det kan foregå i sommerferien… uden at kunne love noget. For yderligere at forbedre chancen kom hun på en liste over de patienter, der kan indkaldes med dags varsel.

Efter hospitalbesøget spiste vi en dejlig frokost på “Caféministeriet”, efterfulgt af en strøgtur og lidt shopping i det, der klart mindede om rigtigt forårsvejr.

På vejen hjem passerede vi firmaet, hvor flaget vejrede på halv… der blev stille og glæden over foråret måtte vige for vemod og vi blev igen mindet om, hvor skrøbeligt livet også kan være.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *