Trist nyt

Den gode weekend, den gode dag fik en brat ende da der til aften tikkede trist nyt ind på mobilen… en afholdt kollega og ven er stille sovet ind efter ganske kort tids sygdom. Vi var godt klar over, at det var alvorligt men håbede alligevel, at han var i stand til at komme gennem det. Men sådan skulle det altså ikke være..!

4 Comments

 • Anette B

  Kære Mette

  Det gør mig ondt at høre… Og så bliver ord ellers fattige.
  Kan læse ovenfor at han efterlod sig kone og børn – kender alt for godt, den tid de nu skal til at gå igennem – sender dem en varm tanke (selvom jeg overhovedet ikke kender dem), også en varm tanke til dig, Mette…!

  En kærlig hilsen
  Anette

  • Mette

   Han stod lige overfor nogle store og glædelige begivenheder i sit liv… og så sker sådan noget. 3 ugers sygdom og så var det slut.

   Ord bliver i sandhed fattige..!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *