Footloose and fancyfree

Jeg kæmper lidt med mig selv i øjeblikket… på den ene side synes jeg, det er helt forfærdelig dejligt – lejlighedsvis – at have en varm favn at putte sig ind i, men på den anden side, så skal det heller ikke være mere… så skal jeg have luft og det kan kun gå for langsomt med at få ham sendt nordpå igen.

Jeg tror, vi skal have gang i noget forventningsafstemning, så jeg ikke pludselig bliver overrumplet af snarlig tosomhed..!

5 Comments

  • Helle K.

    Det tror jeg også, at du skal 🙂
    Nu har jeg været i samme forhold i over 30 år, men jeg er overbevist om, at jeg vil være “herre i eget hus”, hvis vi af en eller anden grund ikke skal være sammen, så jeg forstår dig godt.

    • Mette

      Og jo længere tid man er alene jo sværere er det og jo mere utilbøjelig er man til at lade nogen komme “ind”. Tror jeg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *