SKAT

Har du tjekket din årssopgørelse? Jeg har. Kr. 640 på plus siden.

Ikke meget… men ganske tilfredsstillende for det vil sige, at jeg ikke har lånt SKAT alt for mange penge i årets løb.

Det er lidt sjovt, at mange mennesker har den opfattelse, at de får penge af SKAT, når virkeligheden er, at det eneste de reelt får, er deres egne penge retur!

Jeg har betalt skat i 30 år og jeg har endnu ikke oplevet, at måtte efterbetale skat. Det må absolut være held, for det er ved Gud ikke fordi jeg har økonomisk sans 🙂

10 Comments

 • Katrine

  Og da Per er selvstændig, kan jeg først se min efter 3 juli!!!! Og det passer mig absolut ikke… Synes faktisk det er noget jøl 🙂

  • Mette

   Det var jeg også skide sur over mens jeg var gift… altså at min opgørelse afhang af min mands… og han var/er et smøl, så jeg måtte altid vente!

 • Therese

  Jaaaa – og masser enda. Næsten ni af de store bananer. Men det skyldes nok også at jeg er gået fra god løn til dagpenge, og har med vilje ikke rettet det til inde på Skat.

  Kom sandaler, ny jakke og et par kjoler til det kommende lune vejr 🙂

  Hvad skal du forkæle dig med?

  • Mette

   Dejlig opsparing når man kan undvære pengene i det daglige – måske skulle jeg sætte trækprocenten lidt op og så få lidt mere ud af det til næste forår.

  • Mette

   Min er også kun foreløbig men jeg tror ikke der bliver rokket meget ved resultatet. Min datter ønsker sig en smartphone og hun har snart fødselsdag så pengene skal bruges til et lille tilskud.

 • Anita

  Jeg tvivler en smule på, at der er ret mange danskere som tror, at det er penge vi ligefrem får foræret af staten … eller hvad? Når jeg personligt jubler, så er det:

  1. fordi jeg ikke skal betale flere penge
  2. fordi de kommer på et godt tidspunkt
  3. fordi det er fedt at have glemt den “opsparing” og så genopdage den på den positive måde

  • Mette

   Selvfølgelig skal der jubles – det er jo en god opsparing, som man ikke sådan lige kan få fingrene i og bruge af 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *