Nordjyllands fedeste fugle

Jeg har heflet endnu 20 kg. vildtfuglefrø hjem og når havens (eller er det mon hele Hammerbakkers) fugle har ædt sig gennem dem, er de oppe på at have spist 80 kg. siden starten af december. Vi har selvfølgelig også skoven en spytklat væk, men…. come on… hvor store er sådan nogle spurve lige… og hvor meget foder kan de overhovedet sætte til livs på sådan en vinter?

Jeg løb tør i går og da jeg kom hjem i dag, sad de og så fede men særdeles forsømte ud i min hæk – og der var ingen anden uvej end at starte Poloen og køre mod Solsidens Dyrehandel. De skal i hvert fald ikke fortælle oppe i skoven at vi ikke behandler dyrene ordentligt (-:

Jeg tror ikke, det er sidste sæk vi henter og inden foråret for alvor får fat ender vi vist med at have  Nordjyllands fedeste fugle!

4 Comments

  • Kaja

    Hej Mette.
    Ja det er ikke omkostningsfrit at ville nyde fuglene i haven. Vi har også en masse påståelige fugle, og de er helt trygge ved os, de letter ikke engang, selvom vi går i haven.

    • Mette

      … og hvor er det også hyggeligt – så vi lægger gerne lidt penge hos dyrehandleren for at hjælpe småfuglene gennem vinteren 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *