Plus på dagslyskontoen

Dagen er i Aalborg tiltaget med 3.25 minutter… allerede! Det er vidunderligt, at have tid til at lægge eftermiddagsturen omkring fjorden, til særlig stor fornøjelse for den rødhårede. Når sneen så samtidig drysser fint ned over det i forvejen sneklædte og bidende kolde landskab, så bliver sådan en tirsdag eftermiddag altså ikke ret meget bedre! (arkiv foto)

Vi er midt i vinterferien og mandefaldet på jobbet er stort. Vi startede ni… i dag var vi tre! Jeg er alene i min afdeling og så er der en enkelt tekniker på job, plus “kælderrotten”. Ikke akkurat den tekniker, som jeg har mest til fælles med, men så er det godt, vi har haft rigelig at se til… begge to.

Jeg er stadig “ny”, forstået sådan, at der fortsat er ting, jeg ikke er sikker i… det er mindre og mindre… men det forekommer. Derfor bliver nogen af opgaverne løst en anelse alternativt i disse dage, men langt de fleste tager det heldigvis med et smil.

Jeg er rykket over på hjørnepladsen, hvor jeg også startede i jobbet. Med oraklets velsignelse. Og der sidder jeg og soler mig, mens opgaver løses i en lind strøm.

En dag mere… så er det min tur til at holde et par dages vinterferie (-:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *