Havedrama

Jeg så duehøgen angribe havens småfugle i dag… manner det gik stærkt og småfuglene flygtede for livet. Ind i hækken hvor den store fugl ikke kunne nå dem og bagefter pist væk! Udbyttet for rovfuglen var lig nul og i et kvarters tid var haven støvsuget for fugle. Jeg sad længe og ventede med kameraet klar i håb om den vendte tilbage. Men desværre.

Skovspurve, musvitter og blåmejser en masse – men ingen dughøg – så fætteren her overlevede også denne lørdag (-:

5 Comments

  • Mette

   Tak Deborah. Her har jeg brugt Canon 70-300 mm og det er taget gennem en rude.

   Nu må vi se hvordan det går med min kamerabestillling… der er gået ged i det fordi jeg kom til at lave en fejl i min mailadresse. Det skrev jeg til firmaet for at få rettet og nu er min bestilling så forsvundet eller måske annulleret! Jeg tør ikke gøre noget (bestille igen) før jeg har hørt fra dem. ØV!

   • Deborah

    Tak for info. Det er altså godt gået og så gennem en rude. Det skal nok ordne sig med kamera. Men jeg kan godt følge dig i, at når beslutningen er taget, skal det ske så hurtigt som muligt 🙂

 • Brian Nilsson

  Dejligt historie og flot billede af musvit. Min egen lokale park havde også i går besøg af den lokale spurvehøg hun, og det samme skete her. Alle små fugle var som forsvundet som dug for solen… Det ser vildt ud, hver gang! 😉

  • Mette

   Når man ser med sine egne øjne, hvor stærkt det går, så stiger respekten for naturfotografer som formår både at have tålmodighed på at vente på tingene sker og til at være hurtige nok til at fange de fantastiske situationer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *