Ikke meget Valentines her

Denne her mandag må for min skyld gerne gå i glemmebogen hurtigst muligt.

For det første havde natten, som nævnt i morgenens indlæg, været en tålmodighedsprøve uden ret meget søvn. For det andet er vinterferien begyndt rundt omkring i landet og det er som om alt er sat på “pause” – også arbejdsopgaverne… det kompenserede jeg dog for ved at gå i teknikkælderen og hjælpe min makker dernede med nogle kedelige rutineopgaver. For det tredie var min ene skrivebordsmakker fra morgenstunden i sit allerværste lune; mut, tvær og uden at munden én eneste gang så meget som antydede et smil.

Jeg tror bare, jeg smider et hjerte og håber på lidt mere varme og LÅÅÅVE i morgen 🙂

4 Comments

 • Suzanne

  Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at vi delte arbejdsplads – sådan en kollega har jeg nemlig også haft i dag. Jeg hader når hun er i det lune, der breder sig bare en stank af dårligt humør i hele lokalet…

  Men ellers… så er Valentines vist kun fedt, når man har en mand i sit liv.

  Du får lige et <3 af mig, så har du da fået et i dag… håber morgendagen bringer lidt mere smil og glæde.

  • Deborah

   Jeg tænkte faktisk på det, da jeg så dit indlæg, at du og Mette kan tage hinanden under armen. Hvis det altså ikke lige var for afstanden. Øv!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *