Noget med dyr…

Min makker meldte sig syg i dag og efterlod mig uden rygstøtte… altså ud over den som jeg selvfølgelig kan hente fra oraklet, der sidder overfor.

Der er stadig mange mange ting, jeg bli’r i tvivl om og når jeg så ikke lige har en ved hånden, jeg kan spørge, bliver det let lidt famlende. Jeg er ikke sikker på, at jeg har kørt helt efter bogen i dag, men så må jeg jo tage de tæsk der kommer.

Om lidt skal Poden og jeg til dét, der sikkert bliver den sidste skolehjem samtale nogensinde. Der skal tales med en studievejleder og så går der ikke mange måneder, før vi vinker farvel til folkeskolen for sidste gang.

Poden har valgt – med hjertet og maven – at forfølge drømmen om at komme til at arbejde med dyr. På den ene eller den anden måde. Hun starter derfor på AGRI College efter sommerferien. Muligvis på karrierelinien, som er af lidt længere varighed, men hvor man så også har fag på højere niveau og hvor innovation og iværksætteri vægtes højt.

Hundefrisør har stået højt på listen. Dyrepasser ligeledes. Det er sikkert ikke nemt, at blive nogen af delene men…

It’s better to have dared and lost
– than to never have dared at all!

7 Comments

 • Annette's space

  De eventuelle tæsk overlever du nok 😀 De fleste arbejdspladser foretrækker vel lidt omprioritering af opgaverne fremfor en medarbejder der bare sætter sig med hænderne i skødet hvis makkeren ikke lige er der.

  Det lyder som et superskønt valg poden tager. Hvis jeg kunne vælge om i dag, ville jeg være dyrepasser i zoo hos de store pattedyr.

  • Mette

   Jeg tror hendes drømme ligner dine og som jeg tænker… nogen skal det jo lykkes for så hvorfor ikke hende.

   Og jeg fik ingen tæsk – men kors hvor er jeg træt efter sådan et par dage alene på pinden.

 • Heidi

  Fornuftigt valg din datter laver… Jeg startede ud med at bruge små 3 år i magasin i århus fordi jeg ikke turde springe ud i det med dyr. Det var det jeg brændt for og ville.men det var ligesom ikke det man gjorde dengang.

  Et halvt år efter startede jeg som dyrepasser, faktisk startede min skoletid i ålborg, mon det er det samme sted, det hed ikke agri colleg dengang.

  Jom 90 % af de andre elever ville jeg arbejde med zoo dyr. Men jobbene hænger ikke på træerne. Ved et tilfælde kom jeg i praktik med forsøgsdyr og var solgt på stedet. Det er så 15 år siden til sommer. og jeg har ikke fortrudt et eneste sekundt.

  Hvis hun har lyst engang og mangler nogle kontakter, er i altid velkomne til at give lyd.

  Og held og lykke med fremtiden til den unge dame.

  heidi

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *