Isblomst

Det er en uges tid siden jeg blev færdig med mit andet strikke projekt og hænderne har været tomme siden.

Jeg havde et nøgle CottonWool i overskud og havde egentlig planlagt at supplere dette og strikke et af Liselottes sjaler ‘skråplan‘, men jeg ville jo også gerne prøve kræfter med en trøje til mig selv.

Valget faldt på trøjen… højlandsuld og mohair i den fineste isblå farve (fotoet er en dårlig gengivelse af farven).

Jeg er allerede godt i gang og fører mig frem med raglanudtag og magic loop.

Det er Liselottes Raglansweater der er på pindene. Der er ikke en opskrift med mange målangivelser… minder lidt om at spørge sin mor om opskriften på Risalamande… lidt af det og lidt af det… men jeg tænker, at den kan prøves undervejs så ærmelængden kommer til at passe (:

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *