Jeg bli’r så klåg…

Det var en fredag, hvor jeg blev kaldt ind på et kontor, fik en dejlig gave og en hilsen med ordene: tak for indsatsen og tak for du altid siger ja med et smil! Hvor glad bli’r man så ikke lige..?

Og det var en fredag, hvor jeg blev spurgt om jeg var klar til at få bygget noget teknik ind i mit job. Om jeg er… jeg er klar! To formiddage om ugen skal jeg i teknikkælderen og lære alt det der sker, fra en pc bliver modtaget fra leverandøren til den er klar til at levere ud til en medarbejder. Jeg er tilmeldt ITIL kursus i maj og håber at komme med på et windows 7 kursus i nærmest fremtid.

Behøver jeg at sige, at jeg er tosset med med her nye job og tosset med udsigten til, at det er en verden i rivende udvikling og at der derfor heletiden sker noget nyt, der skal læres.

Men lige nu er der et par fridage i udsigt – så ha’ lige en

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *