Blå eller rød

Jeg har aldrig kunnet se lyset i Henriette Kjær… synes hun er træls både at se og høre på, og lige pt. er det da helt umulig at finde en avis eller en tv kanal, hvor man kan undgå hende.

Jeg ved ikke, hvad der er fup eller fakta – det ved vist kun de to hovedpersoner – og vi skal selvfølgelig heller ikke ret gerne komme dertil, at vores politikere ikke bliver givet plads til også at være almindelige mennesker… det er som bekendt menneskeligt at fejle. Men har Henriette Kjær ikke med de sidste års roderi i sit økonomiskebagland mistet sin troværdighed? Jeg synes det! Og burde hun ikke, som meningsmålingerne siger i dag, trække sig? Jeg synes det!

Eller også burde man måske klappe i sine små hænder, for med et valg lige forude kan der kun være fordel i, at de konservative er styrtdykket i meningsmålingerne… hvis man altså tilhører dén fløj 🙂

Og så burde hun i øvrigt skamme sig… hun skulle lige prøve at få det til at løbe rundt med min løn!!!

PS: for øvrigt tror jeg også, at C har skudt sig selv i foden med valget af Barfoed som formand… manden mangler jo fuldstændig karisma!

9 Comments

 • Pia

  Hahahahahaha, blir helt glad ved at se at jeg ikke er alene ift. den unge tennisdame. Jeg keder mig så voldsomt når hun udtaler sig, blir så overrasket når nogle fremstiller hende som interessant eller endnu være super smuk. Verden er mærkelig, men nu er den i det mindste uden HK som meddeltager i toppolitik, det ik så skidt endda:)

  • Mette

   Vi har også undret os over hvem i alverden der har givet hende tilnavnet “Miss Sunshine” 🙂

   Hun skal skal nøjes med at spille tennis!

 • Deborah

  Tjah, det har de desværre gjort meget i det sidste lange stykke tid “at skyde sig selv i foden”. Det startede med Lene Espersen og så er det gået støt ned ad bakke lige siden.

  Med hensyn til Henriette Kjær og hendes håbløse mand, så har tiden lææænge været moden til, at “hive stikket”. Det skader da hele partiet endnu mere og hun er langt forbi utroværdig.

 • Katrine

  Springer direkte ud på et sidespor….

  Tal om mangel på karisma… Caroline Wozniaki! Når nu hun tjener så mange penge, kunne hun så ikke købe sig en personlighed og en anelse udstråling?????

  • Mette

   hehe, sidespor eller ej… du har ramt lige ned i en af frøknerne Bech’s yndlingsaversioner 🙂

   Hun er uden tvivl hammerdygtig til at spille tennis, men som du siger, så er hun totalt blottet for personlighed og udstråling. Hendes stemme er monoton, smilene når ikke øjnene… hun lyder som en maskine! Det er lidt egentlig synd for jeg tror desværre ikke, det er noget der kan læres.

   Her i huset skiftes der kanal, så snart hun viser sig!

   PS og så synes Poden forresten at hendes dinglende mormor øreringe er rædselsfulde 😉

 • Pernille

  Nej der skal være måde med alting. Jeg bryder mig ikke om snagen i privatlivet, når det handler om ting, der dybest set ikke kommer mig ved. Men som politiker, synes jeg klart det må forventes at man overholder landets love og fremstår som et godt eksempel… så fik jeg lige brugt dine egne ord.
  I virkeligheden vil jeg bare sige, at jeg er enig 🙂

 • Stine

  Jeg har det lidt som dig. Jeg har ikke lyst til at blande mig i politikeres personlige forhold, men synes alligevel de bør fremstå som forbilleder for os andre. Synes i virkeligheden godt man kunne have samme retningslinjer som bankrådgivere, der ikke må have overtræk. Punktum! Og så må jeg indrømme, at jeg trækker på smilebåndet over den kæde som nyligt kørte på Facebook, den med folkepension til politikere så de selv kan smage det – det ville da aldrig fungere for Henriette…

  • Mette

   Jeg ville også være ked af det, hvis det kom dertil, hvor vi skal snage alt for meget i deres private liv – om Lars Løkke går i dameundertøj eller Helle Thorning har en affære med naboen rager ingen – men jeg synes alligevel godt, at man bør kunne forvente/kræve at de overholder landets love og fremstår som det gode eksempel (hvad det så end er).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *