Hvor svært behøver det være?

Når man er enlig forsøger modtager man hvert kvartal et ordinært og ekstra børnetilskud sammen med den børnecheck alle børnefamilier får. Tilskuddet kræver, at man er enligforsørger og det skriver man under på hvert år. Tidligere har man skullet skrive erklæringen ud og sende den til kommunen. Men i år står der så flot

Problemet er blot, at man hverken på Aalborg Kommunes hjemmeside eller på borger.dk kan finde muligheden. 1½ time har jeg brugt på at søge og kigge samtlige sider gennem, der har noget med dette tilskud at gøre.

Arggg, sådan noget irritere mig. Grænseløst. Kunne man ikke sammen med ovennævnte tekst gør opmærkom på, hvor man fandt denne nye mulighed.

Nu har jeg skrevet til kommunen – så må vi se om de selv ved det 😕

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *