Lyden af søndagmorgen

Der venter en søndag fyldt med mennesker, så jeg har nydt en stille morgen med en sovende hund i skødet, kaffe og en god bog i ørene.

Wisting serien af Jørn Lier Horst er ganske glimrende underholdning for krimilæseren. Jeg så Katharinakoden anbefalet hos Helle K. uden at vide, at det var hans nyeste bog, så jeg kom ind i serien fra den forkerte ende. Pyt. Det har jeg rådet bod på nu. Bundfald er nr. to i serien som jeg mener består af syv bøger. Jørn Lier Horst er i øvrigt en af Norges mest mest erfarne politiefterforskere.

Jeg har enormt meget glæde af mit Mofibo abonnement og læser langt mere end jeg ellers ville ha’ gjort.

Når man tegner sig for den slags er min erfaring ellers, at det ofte er for dyrt i forhold til, hvor meget man bruger det, men det har ikke været tilfældet her.

Mofibos app er glimrende. Jeg downloader bøgerne til mobilen så jeg kan lytte/læse også uden netadgang og så snart jeg er færdig spørger den, om jeg ønsker at fjerne bogen af enheden… det funker bare.

Mine nye ørebøffer er så gode, at jeg kan lytte selv mens jeg slår græs og gør turen rundt i haven til en fornøjelse (:

6 Comments

 • Karin

  Bare jeg kunne lytte fremfor læse. Eller som mange også gør, læser fra skærm.
  Jeg er og forbliver ved bogen. Så bliver det til det der passer til budgettet, da jeg ikke er så god til det med at låne på biblioteket, har med at glemme at aflevere, så er det billigere at købe 😉

  • Mette

   Jeg har også holdt meget af papirbøger, men fik kun læst lidt inden sengetid. Nu kan jeg ‘læse’ mens jeg strikker, gør rent, luger skvalderkål, slår græs, kører bil – og det der lidt rutinemæssige lidt kedelige arbejde stryger af sted. Dét nyder jeg 🙂

 • Helle k.

  Sikke et fjols jeg er 🙁 jeg skulle da have sagt, at du skulle starte forfra, han er en fantastisk forfatter. Har du læst Carin Gerhardsen? Hendes bøger er jeg også vild med (start fra en ende af;)).

  • Mette

   Carin Gerhardsen er fluks noteret og jeg starter ved nr. 1 denne gang 😉 I mange af disse serier er det rart at få dem i rigtig rækkefølge da hovedpersonerne jo også gennem går en udvikling – nu ved jeg jo allerede at ‘Line’ på et tidspunkt får en datter og gør Wisting til bedstefar 🙂

 • Susanne

  Enig, jeg er også meget tilfreds med Mofibo. En bog koster hurtigt omkring en hund, og er man i læsehjørnet, snupper man gerne flere på rad. Også en god ting, hvis nu en bog ikke er så god, som man regnede med, så er det ikke så ærgerligt, man finder bare en ny 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *