Der gøres klar…

Nåmmen så tog jeg mig altså lige sammen.

Persiennerne i både stue og køkken blev hevet ned og gjort grundigt rene i bruseren. Vinduerne blev pudset både ude og inde og er nu klar til at blive julepyntet.

Alt imens jeg indimellem og stadig iført nattøj lige fik afprøvet en festmakeup på det ene øje og en anden på det andet. Det havde jeg glemt alt om, indtil jeg så naboens måbende blik da jeg lukkede op iført pyjamas, morgenhår og glimmer øjne 🙂

Glimmer og glitter er der også på vores julepynt, som hovedsagelig er i sølv og hvidt. Der er også plads til nisser – nogle få og smukke/sjove/anderledes – men det er ikke dem, der dominerer her i huset.

Snemanden her er en blandt mange, som snart kommer på plads… men først så tager jeg mig lige mere sammen og støvsuger og vasker gulv og vasker af og går i bad og…

… og ikke flere svinkeærinder frøken Bech!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *