Teknisk konsulent – trainee

Så blev det helt officielt

Min første uge som “Teknisk konsulent – trainee” er overstået. Vel overstået. Hvis jeg skal sige det selv. Og det skal jeg jo, for der er ingen andre der gør det (-:

Torsdag og fredag har jeg været uden min mentor og jeg synes, at det er gået ret godt. Vist har jeg kvajet mig. Glemt noget. Været i tvivl. Men jeg har dæleme også lavet mange opgaver, som er gået galt glat igennem.

Taget i betragtning at alt er nyt for mig, så sidder jeg med en fornemmelse af at jeg… ja altså, at jeg nogenlunde har fattet, hvad der foregår og hvad det er jeg laver! Og det er ikke den ringeste fornemmelse at gå på weekend med.

Og så vandt jeg en del billig goodwill points for mine pebernødder (-:

Det meste af weekenden skal tilbringes uden for netværkets rækkevidde – og kommer jeg ikke forbi her, så ha´ lige en

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *