Det er snart…

Der er indgået aftale min gamle og min nye chef imellem… jeg starter i min nye afdeling mandag d. 15. november. Det giver mulighed for at finde en afløser for mig i receptionen og mig en måned til at bliver oplært i mit nye job og til at lære ord som POB, ITIL, INCIDENT og CHANGE at kende. Det lyder som en okay deal.

Der er dog en enkelt af mine gamle opgaver, jeg beholder frem til en ny version af produktet lanceres og desuden er jeg blevet lovet udlånt et par eftermiddage til en speciel event i min gamle afdeling. Og det er helt i orden med mig.

Jeg har fået flere søde velkomstmails fra de nye kolleger, som ikke er placeret i Aalborg og det må jeg da indrømme varmede rigtig meget. De kolleger jeg får i Aalborg kender jeg så godt – på godt og ondt som én siger 😉

Omgangstonen i en mandsdomineret afdeling kræver at blyanten hele tiden er spidset og selvom tonen indimellem kan være rå, så er den hjertelig og jeg holder meget af den pingpong, der gi’r rum til latter i en travl hverdag.

Det er snart…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *