Mavebobler

Overetagen summer af musik, tøsefnisen og glad forventning. Der dufter af parfume og der indtages håndmadder og Mokaï. De er snart klar til stor elevfest og alle sejl er sat til for at være toplækker. Den sidste tid har der været en del “love in the air” og han kommer også i aften…

Godt nok er jeg blevet en halvgammel pige, men de sommerfugle de tøsepigebørn har i maven lige nu, kan jeg sagtens huske. Faktisk er det kun nogle få år siden, jeg selv oplevede den igen. Forelskelsen og det der følger med. Forresten rigtigt dejligt at erfare, at den slags mavebobler ikke behøver være at afsluttet kapitel… selv om man er 40+… men den romance endte inden den blev. Gad vide hvor vi havde været hvis…

Nå det var dengang… og i dag kan jeg få lov at agere chauffør 😕

6 Comments

 • Pia

  Oh my …, Er ved at revne efter at høre at han var præcis alt det du troede- og endnu mer:o))))))

  Må du svæve igennem hele denne søndag, nu os med ro fra naboens k….

 • Helle K.

  Sådan en dejlig tid 🙂
  Meeen selvom jeg har været sammen med min mand i 30 år, så kan jeg altså også sagtens føle de der bobler i maven – ikke hver dag, men med jævne mellemrum – ellers var jeg her heller ikke 🙂

 • Pia

  Kæft hvor har det barn smukke øjne Mette, wauw.

  Ved du hvad, vi gamle damer *G* skal nogen nok få øje på en dag, som i en helt vildt lækker og meget meget sjælden mand:o))))
  Jeg vil tro det, jeg vil tro det, jeg …….

  God weekend deroppe

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *