Weekend i bakspejlet

Weekenden er tilbragt i det bedste selskab. Nemlig den her unge dames…

Hun skulle efter planen ha’ været hos sin far, men som så ofte før var der dukket noget mere interessant op i hans liv 😕 Jeg håber dæleme for ham, at han forstår, hvad det er han vender ryggen til før det er for sent.

Fredag aften besluttede vi at blæse på, at finanserne her sidst på måneden er lidt små og vi tog ud for at spise. På vores yndlingsrestaurant. Ingen af os har ikke ligefrem oplevet nogen særlig medgang på det seneste… tværtom… og derfor gav den lillebitte smule varme medvind, der har blæst vores vej de sidste dage os anledning til at slå håret ud.

Lørdag var vejret flot fra morgenstunden. Poden tog på tur med hesten og jeg med hunden. Den rødhårede og jeg mødes med M og hans hunde. Ganske kort. For første gang meget længe. Han har været udsendt til Farawayistan gennem sit job. Gensyns glæden var derfor stor både hos to- og firbenede… og da vi skiltes, var det med løfter om et snarligt gensyn!

Jeg havde kameraet med da jeg senere hentede Poden i Langholt. Makkerskabet mellem Nanna og Zindy synger på allersidste vers… halvparten er pr. 1. oktober overdraget til en anden. Den sidste ridetur skulle selvfølgelig foreviges. Vemodigt for os allesammen, men også en rigtig beslutning, når nu ikke tiden og lysten længere er der. Og som Nanna ganske rigtigt siger: hun er jo ikke død mor! Desuden tror jeg ikke, at nogen på gården vil have noget som helst imod, at Nanna fortsat kigger ind i stalden og hilser på.

Lørdag aften omdannede vi stuen til BioVodskov… Sex and the City og Ben & Jerrys is… KONGE som Poden udtrykte det! Filmen var ikke værd at skrive hjem om, men det kunne isen så til gengæld kompensere for. Den koster det hvide ud af øjnene men for pokker, hvor den også smager godt!

Søndag sov vi længe. Alt for længe. Jeg vågnede op med et tungt hoved og det kostede et par Pinex og en lang tur ud i den friske luft for at slippe af med det igen! Søndagsvejret var allermest til tændte stearinlys, varm kaffe, tæpper i sofaen og en god bog i hånden. Og sådan blev det da også… men som man siger; man må yde før man kan nyde… så først blev de kedelige praktiske ting var overstået. Så er vi klar til en ny uge. Det er en af de seje. Jeg har lukkevagt og sådan en uge synes ikke, at indeholde ret meget andet end arbejde. SÅK!

Nåmen… fortsat god søndag til dig… det der nu er tilbage af den!

5 Comments

 • Helle K.

  Skønne billeder 🙂 Sådan er det jo, tiden går og der sker forandringer…
  Sådan går det sikkert også for dig, så det tunge forsvinder og det positive tager over – håber jeg 🙂

 • Monica

  nøj hvor ser hun glad ud ! skønt!! og nu faren svigter er det dejligt mor altid er til at regne med – det er vel det der gør hende til den skønne unge hun virker at være …

  ha’ en rigtig god mandag !

 • Deborah

  Sikke nogen skønne fotos af Nanna og den lille hest. Nej heldigvis kan hun komme på besøg. Synes bestemt det er den rigtige beslutning, når tiden og lysten ikke er helt den samme. Som vi har “talt om” så vender hun nok tilbage. Hun er da også ved at vokse fra hende, og skal have en større model senere.

  Hvad jeg ikke ville give for at have sådan en datter. Du kan bare sige til, hvis Nana ønsker sig en weekend herovre og vil se de større heste på et tidspunkt. Det er ikke sikkert han får øjnene op, men så straffer det sig forhåbentlig sådan, at Nanna får nok lige pludselig!!

  Ønsker dig en god søndag og en uge med masser af medgang!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *