Mondays suck..!

Sikke en mandag 🙁

Mit vigtigste arbejdsredskab er “nede” og jeg kan hverken booke lokaler eller indregistrere gĂŠster. Jeg har gule lapper overalt og det bliver et gedemarked, at holde rede pĂ„, nĂ„r stystemet kommer op og kĂžre igen.

NĂ„r jeg sĂ„ samtidig kan lĂŠse i avisen at Aalborg Kommunes vejarbejde pĂ„ motorvejen skaber trafikkaos allerede kl. 8.30 – sĂ„ er det jeg udbryder Mondays suck..! For hvordan bliver det sĂ„ ikke de nĂŠste mange mĂ„neder for os, der bor nordenfjords, nĂ„r vi skal hjem 🙁

7 Comments

 • Stine

  Hvis det kan trĂžste en smule tror jeg det bliver lige sĂ„ slemt modsatte vej denne gang. Jeg holdt i kĂž for at komme gennem tunnelen lĂžrdag morgen kl. 8.30 – jeg plejer ikke at mĂžde biler fĂžr der hvor E45 og E39 deler sig. Suk og stĂžn!

  • Mette

   Det er sĂžrme ingen trĂžst for jeg skal jo sĂ„’n set begge veje dagligt.

   ForhÄbentlig ender det med at blive godt nÄr vi ogsÄ fÄr tre spor i nordgÄende!

   • Stine

    Det kunne misforstĂ„s, sorry. Jeg mente os der kommer sydfra og skal nordpĂ„ om morgenen og omvendt om aftenen. Normalt nĂ„r jeg kĂžrer er kĂžen altid den modsatte retning (din vej)…

 • Jimmy

  Det bliver et sandt helvede at komme frem og tilbage, sÄ dÄrligt planlagt af Aalborg kommune. LigesÄ dÄrligt planlagt som strÊkningen fra Østeralle og ind til midtbyen langs havnen, flot trafik kaos du fik lavet der Henrik Thomsen:o(

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *