Mondays suck..!

Sikke en mandag ūüôĀ

Mit vigtigste arbejdsredskab er “nede” og jeg kan hverken booke lokaler eller indregistrere g√¶ster. Jeg har gule lapper overalt og det bliver et gedemarked, at holde rede p√•, n√•r stystemet kommer op og k√łre igen.

N√•r jeg s√• samtidig kan l√¶se i avisen at Aalborg Kommunes vejarbejde p√• motorvejen skaber¬†trafikkaos allerede kl. 8.30 – s√• er det jeg udbryder Mondays suck..! For hvordan bliver det s√• ikke¬†de n√¶ste mange m√•neder for os, der bor nordenfjords, n√•r vi skal hjem ūüôĀ

7 Comments

 • Stine

  Hvis det kan tr√łste en smule tror jeg det bliver lige s√• slemt modsatte vej denne gang. Jeg holdt i k√ł for at komme gennem tunnelen l√łrdag morgen kl. 8.30 – jeg plejer ikke at m√łde biler f√łr der hvor E45 og E39 deler sig. Suk og st√łn!

  • Mette

   Det er s√łrme ingen tr√łst for jeg skal jo s√•’n set begge veje dagligt.

   Forhåbentlig ender det med at blive godt når vi også får tre spor i nordgående!

   • Stine

    Det kunne misforst√•s, sorry. Jeg mente os der kommer sydfra og skal nordp√• om morgenen og omvendt om aftenen. Normalt n√•r jeg k√łrer er k√łen altid den modsatte retning (din vej)…

 • Jimmy

  Det bliver et sandt helvede at komme frem og tilbage, s√• d√•rligt planlagt af Aalborg kommune. Liges√• d√•rligt planlagt som str√¶kningen fra √ėsteralle og ind til midtbyen langs havnen, flot trafik kaos du fik lavet der Henrik Thomsen:o(

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *