Mondays suck..!

Sikke en mandag 🙁

Mit vigtigste arbejdsredskab er “nede” og jeg kan hverken booke lokaler eller indregistrere gæster. Jeg har gule lapper overalt og det bliver et gedemarked, at holde rede på, når stystemet kommer op og køre igen.

Når jeg så samtidig kan læse i avisen at Aalborg Kommunes vejarbejde på motorvejen skaber trafikkaos allerede kl. 8.30 – så er det jeg udbryder Mondays suck..! For hvordan bliver det så ikke de næste mange måneder for os, der bor nordenfjords, når vi skal hjem 🙁

7 Comments

 • Stine

  Hvis det kan trøste en smule tror jeg det bliver lige så slemt modsatte vej denne gang. Jeg holdt i kø for at komme gennem tunnelen lørdag morgen kl. 8.30 – jeg plejer ikke at møde biler før der hvor E45 og E39 deler sig. Suk og støn!

  • Mette

   Det er sørme ingen trøst for jeg skal jo så’n set begge veje dagligt.

   Forhåbentlig ender det med at blive godt når vi også får tre spor i nordgående!

   • Stine

    Det kunne misforstås, sorry. Jeg mente os der kommer sydfra og skal nordpå om morgenen og omvendt om aftenen. Normalt når jeg kører er køen altid den modsatte retning (din vej)…

 • Jimmy

  Det bliver et sandt helvede at komme frem og tilbage, så dårligt planlagt af Aalborg kommune. Ligeså dårligt planlagt som strækningen fra Østeralle og ind til midtbyen langs havnen, flot trafik kaos du fik lavet der Henrik Thomsen:o(

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *