Vild med dyr

Mon ikke der er nogen, der savner den her lille fætter? Den har ganske længe levet vildt heromkring og klarer sig fint ved bl.a. at spise mit ukrudt… som den selvfølgelig er hjertelig velkommen til  at mæske sig i 🙂

Men nu går vi vinteren i møde og så kommer dyrevennerne jo op i de to frøkener Bech. Jeg tror nemlig ikke, den kan klare vinteren i det fri. Poden har flere gange været så tæt på, at hun har kunnet røre ved den, så det er ikke en umulig opgave at fange den… men vi skal I K K E have flere kaniner og hvor pokker kan man så lige aflevere sådan et dyr?


Sød er den..!

4 Comments

 • Trine med hundene

  Mette, hvis I fanger den tager jeg den gerne… Vi har en gammel kanin jeg reddede fra en dyrehandel mere død end levende for snart 7 år siden. Kong kanin lever ikke for evigt og kan man gøre en god gerning og give endnu en stakkels kanin et godt langt liv- ja så gør jeg gerne det :0)

  • Mette

   Det ved jeg du gør Trine og havde du boet lige om hjørnet havde jeg fluks sat jagten ind så den kunne komme i trygge omgivelser sammen med Kong kanin 🙂

   Indtil videre sørger vi for at lægge hø ud til den og jeg har også set en nabo snige nogle gulerødder ud under busken, så den er skam både fin og velnæret. Og så må vi se… jeg lover dig, at den ikke kommer til at lide så længe den holder til heromkring!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *