Overvejelser

Da jeg forlod jobbet i går eftermiddag blev jeg overhalet med 180 i timen først af politiet og siden af en af Falcks store fejeblade. Som daglig bruger af Limfjordstunnelen ved jeg godt hvad det betyder… kø!!!

Og ganske rigtigt, et øjeblik efter holdt jeg her… fanget i en enorm kø af biler.

Der gik noget der ligner en time, før der var opløsning og vi kunne komme gennem flaskehalsen.

Hvergang jeg bruger tid i sådan en kø overvejer jeg om ikke Poden og jeg burde hive teltpælene op og flytte syd for fjorden. Tilbage til Aalborg. Og således også i går. Havde vi ikke haft den rødhårede havde jeg ikke betænkt mig et sekund.

Vi gør det nok lige pludselig en dag.

4 Comments

 • Anette

  Netop en af grundene til at jeg har valgt at flytte ind til byen. Dødtræt af køer. Skønt at kunne tage sin cykel og køre forbi køerne.

 • Stine

  Jeg så godt køen i går eftermiddags da jeg kom nordfra og hjem. Det var helt surrealistisk, at se kø alle veje mod tunnelen. Jeg havde meget ondt af jer!

 • Helle K.

  Jeg synes efterhånden, at det er hver dag, at man hører i radioen, at Limfjordstunnelen er lukket p.g.a .uheld. så jeg kan godt forstå, at du overvejer at emigrere 😉

  • Mette

   Det er ikke meget galt og en daglig pestilens… i hvert fald i de uger jeg møder til 16 hvor trafikken er virkelig tæt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *