En god hårdag

Når nu posten bringer sådan nogle lækkerier til døren, så er det da egentlig ærgerligt ikke rigtigt at have noget hår..! Jeg håber, podens lyse lokker får glæde af det.

Det var hende meget magtpåliggende at få ordnet hår inden hun nu skal starte på ny skole på onsdag… og det var bare “nederen” da hendes sædvanlige frisør her i byen først kunne tage hende sidst i august. Heldigvis har jeg en eks-skrivebords-makker, hvis kæreste har sin egen salon i Gandrup og et opkald hertil løste problemet. Selvom jeg kunne høre hun var presset på tid, ville hun alligevel gerne hjælpe Nanna på mandag… og så havde jeg en lettet og glad pige 🙂

Nu mangler vi så bare at få hendes knallert fragtet ud på værkstedet, hvor den er købt i sin tid. Den vil kun starte med kickstarteren og det er ikke det nemmeste i verden, så vi skal lige have nogen til at kigge på det – også helst inden onsdag morgen hvor hun skal i skole!

2 Comments

  • Jimmy

    Ellers må hun komme til Langholt, så skal onkel Jimmy nok klippe hende:o) både Britney og sidney har jo været skaldet og de var da meget pæne:o)

  • Stine

    Teenage-hårkatastrofe afværget. Herligt 🙂 Min bestilling er undervejs og jeg glæder mig til at teste det – også selvom der ikke er så meget hår her. Om ikke andet må det da holde længe 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *