Viktor Krum

Huset rummer de næste 8-9 dage en ekstra rødhåret. Feriebarnet Viktor blev nemlig afleveret til aften… eller overdraget må jeg hellere sige. For belært af sidste års mange-timers-lange tuderi efter Henrik havde afleveret ham ved hoveddøren, synes jeg det var smartere, at jeg overtog ham nede på marken og så tog ham med hjem. Og det skulle vise sig at være en rigtig god ide. Aftenen er gået uden problemer, han er afslappet og ser ud at befinde sig fint her hos os.

Poloen blev ellers sat på lidt af en prøve på vejen hjem. Og Viktor mente vist ikke, at der var plads nok bag i til ham, så han møvede sig over på bagsædet og så sad han der og åndede mig i nakken. Skidt pyt, vi lægger et tæppe og så må han hjertens gerne sidde der.

Viktor er forresten af egen avl og da han var 7 uger, var han så lille og yndig… det er han så ikke mere 😉

5 Comments

  • Monica

    nåååeeee… og med en flue på næsen! fantastisk. glæder mig til et billede af ham nu – sammen med Arabella 4 år. tillykke med hende!
    Viktor Krum – hehe.. hvorfor tænkte jeg ikke på HP navne, da Bundy skulle navngives… vi var så idéforladte at vi bare fortsatte med det navn opdrætteren havde givet ham midlertidig… og senere fortrød jeg lidt, da der er en seriemorder med det navn… øv…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *