Bon’er og bøger

At dømme efter antallet af bon’er der lå gemt i min pung, burde dankortet være rødglødende efter vores tre dage i det svenske. Jeg har endnu ikke tjekket kontoen for at se, hvad vi har brugt… dårlige nyheder behøver man vel ikke ligefrem opsøge 😉

Bag på en af bon’erne har jeg i hast noteret en række bogtitler på bøger, som mine skandinaviske yndlinge just er kommet med, men som endnu ikke er udkommet på dansk:

Håkan Nesser: De ensamme
Lars Kepler: Paganinikontraktet
Mari Jungstedt: Den farliga legen
Karin Alvtegen: En sannolik historia 

Der er noget at glæde sig til i efteråret.

Lige pt læser jeg Vinterbyen af Arnaldur Indridason og lige bortset fra, at jeg roder lidt rundt i de islandske navne, så er også Arnaldur Indridason et dejligt bekendskab. I Vinterbyen bliver hans lidt fåmeldte Kriminalbetjent Erlendur og hans team af kriminalfolk tilkaldt da en lille thailandsk dreng en bidende kold januardag i Reykjavik bliver  fundet død.

Også hos Arnaldur Indridason er det de stærke persontegninger frem for hæsblæsende action, der trækker – og både denne og hans tidligere romaner på dansk kan varmt anbefales.

One Comment

  • Jane Mark Jensen

    Åh jeg elsker, når du en gang i mellem laver en lille boganmeldelse. Det er rigtig rart for sådan en som mig, som enorm gerne vil læse næsten alle bøger og som ikke får det gjort børn, mand, hunde, hus…….. på den måde bliver der dog sorteret lidt fra. Tak

    Jane Mark Jensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *