Badebomber

Göteborg har en ualmindelig fantastisk sæbeforretning med sæber til alle formål og alle anledninger. 

Udnyttes skal det selvfølgelig, at hotelværelset er udstyret med badekar, så der blev der investeret i et par pink badebomber. Og hvor godt tror I ikke lige det var, med et afslappende karbad efter at ha’ vadet byen tynd hele dagen… mega godt… som poden ville sige 🙂

2 Comments

  • Pernille S

    Uh Uh… den kender jeg – godt nok fra London, men det er en fantastisk butik. Det er som at komme ind i en slikbutik. Favoritten her er solid parfume og massage-cremen i blok. Min ration er desværre ved at være i bund, så næste gang jeg kommer forbi en LUSH skal der shoppes… 🙂
    Fortsat god ferie i det svenske… 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *